Ultimo AS

.

Fornøydgaranti

Ultimo motortuning tilbyr seriøs konsultasjon med fornøyd-garanti.
Det er viktig for oss at du som kunde blir 100% fornøyd fordi vi ønsker at du skal anbefale Ultimo videre til andre som vurdere tuning av bil. Vi er så sikre på at du blir fornøyd at vi tilbyr deg pengene tilbake dersom du ikke får det vi lover ("no cure - no pay" -fornøydgaranti).

Vi er tilsluttet et europeisk nettverk av tuningbedrifter som alle har en målsetting om å være best på sitt område. Derfor samarbeides det over landegrenser om utvikling og sikkerhet for at kundene hos oss skal oppleve velprøvde og sikre løsninger. Du kan være sikker på at bilen din får den beste behandlingen hos oss.

Vi bestreber oss på hele tiden å være kostnadseffektive for å kunne tilby denne teknologien i Norge til en meget hyggelig pris. Det er alltids mulig å kjøpe billigere tuning (vi kan også gi informasjon om det), men vi regner med at bilen din representerer en såpass stor verdi for deg at du vil ha informasjon om den løsningen som vil gi deg mest sikker (og kostnadseffektiv) kjøreglede på sikt.

Ultimo AS utfører utveksling av informasjon kun etter dine egne ønsker. Ultimo AS driver ikke med reparasjon, er ikke et godkjent bilverksted, og er dermed ikke godkjent av Statens Vegvesen som sådan. Bileier må derfor selv benytte informasjon utvekslet fra Ultimo AS etter eget ønske og behov. Gjennom konsultasjonen kan Ultimo AS veilede og bistå deg i valg av løsning etter ønske. Bileier gjøres kjent med hvordan endringer i bilens elektronikk påvirker bilens originale spesifikasjoner, og gjøres kjent med at det er eget ansvar å sjekke den enkelte bils begrensninger. Det er også eiers ansvar å evt. kontakte behørige instanser for å innrapportere endringer der dette skulle utløse avgifter, klassifisering, etc.

Som kunde og "legmann" vet man ikke alltid hva som er best for bilen, og i noen tilfeller vet man ikke hva man har kjøpt før bilen har gått 20-30.000km. Hvis man da har fått unormal slitasje pga dårlig tuning kan en billig tuning fort bli dyr...
Lurer du på noe ? ...Du kan alltid spørre oss til råds, og du vil få ærlige svar !

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.